2.12.2005 19:56:07 Lidka
Re: R Re: Akutni zanet ledvin
Lenko-tak to já vůbec nevím co dělají v té naší laborce...hlavně,že jim to tam stačí..takže pohoda.A jak už jsem psala v nefro poradně nám veznou moč i odpoledne,takže žádný problém...a za tři týdny jdem na krev,a jak by se dalo čekat vůbec tam nemusíme být ráno-ale máme dojít kdykoli-nejlépe mezi desátou až dvanáctou hodinou-takže pohodička...
No vzpomínám si,když jsme jezdili s Tomem /coby mimčem/ do Brna-od nás sto kiláků /cesta tam/-a já jezdila sanitkou /protože třikrát týdně dvě stě kiláků jsme fakt platit nemohli/...a ta ambulance,kde jsme chodili byla od desíti hodin...a sanitka dorazil v šest ráno!!!!Já jen třeštila oči-naštěstí jsem vstala dřív,tak už jsem byla vzhůru....a saniťák se divil,že mi to nenahlásili-že do Brna se vždycky jezdí tak brzo...No tak jsem říkala,že je to teda dobrý,ale že netuším co tam budu tři hodiny s miminem dělat-no bylo to veselý...Holt oni nabrali všechny co jeli do Brna-tak jsem měla smůlu-někteří tam museli být na ráno....no tož brrrr...ještě že s tím druhým už takové trable nemáme-on si ty všechny neduhy vybral Tom...
Odpovědět