27.3.2006 14:52:55 Míša*Tom*Any
Re: Co se stalo?
Ahoj holky,
tak se konečně taky ozývám:)
Mám za sebou poslední zkoušku a před sebou něco mnohem horšího.Asi už Vás tím unavuju,ale vy bývalé studentky mě snad pochopíte-hihi.
Tom má od pátku chřipku-měl chudák strašně vysoké teploty asi 3 dny.Naštěstí to nikdo jiný nechytil.
Anetka chodí do školky denně na 4 hodiny.2x týdně mají plavání,tak je nadšená.Já ovšem méně,protože se jí samozřejmě zhoršil ekzém na nožičkách:(
Mám radost-vody se nebojí,skáče do ní i se potápí pro kroužky,což vím z praxe,že je pro některé děti nepřekonatelný problém.(Asi je po bráchovi-hihi).
Já jsem jaro zahájila novým účesem a pochopitelně pořízením nějakých "nezbytností" do šatníku i botníku.
Minulý pátek jsem oslavila zítřejší Den učitelů s ženskýma z mé bývalé školky no a tento pátek to máme zase ze spec.školou.To budou na měsíc mé poslední "vycházky".
Mikši,doufám,že Ti jaro trošku zlepšilo náladu:)Ani nevím,v čem je podle gynekoložky problém?Nechci vyzvídat,ani tě nijak rozesmutňovat,ale taky jsme se 2 roky snažili o Áju a nakonec to vyšlo po laparoskopiia RTG dělohy,tak třeba bych tě aspoň nějak podpořila psychicky:)
Jinak jste s Ašou teda borky-vydat se na takovou akci do Brna s dětma:)
Pavli,to je hrozný s těma nemocema:(Chudáci kluci,Ty i děda...
Snad to všichni zvládnete a bude brzo líp:)
Anetka bere IMUDON a echinaceový sirup.Musím to zaklepat,ale 3 měsíce je bez rýmy i kašle:)Věřím,že je to tím.
Holky,Any se vzbudila,razíme ven.Je tam překráááásně:)
Odpovědět