9.4.2006 9:14:17 Nika
Re: Dnešní díl
Ahoj holky,já první díl neviděla tak nedokážu posoudit která chůva byla lepší?!Ale mě se ta chůva vůbec nelíbila,byla mi strašně nesympatická! Filípek to bylo číslo!!! A souhlasím s vašimi názory,že tam byla chyba maminky.Vůbec Filípka k ničemu nevedla,nehrála si s ním,nečetla mu,vždyt neznal pohádky,barvy atd......Maminka přece nepracovala a vždy se najde nějaký čas na společné hraní,povídání a při tomto se malý Filípek mohl naučit spoustu věcí! Nemít doma knížky,kostky,spol.hry,barvy....vždyt měla i dvanáctiletou dceru,to nic doma neměli,že to kupovala chůva?A maminka se hrozně divila jak se Filípek do všeho zapojuje,jak mu šlo malování,jak se učil barvy...kostky a poznávání barev už snad mohl zvládat o pár let dříve?!No probůh,byly to pro něj nové věci,které mu maminka nedopřála a nenaučila.A taky by mohla i starší sestra si s Filípkem občas zahrát třeba pexeso,karty /černého Petra apod./ a ne jen se prát?!!!.Ale taky se může stát,že vše zajede do starých kolejí,pro Filípka to byly nové věci a tudíž ho to lákalo,co pak až dojdou nápady?!Jak takový kluk bude zvládat školu,když neuměl tolik věcí které by měl dávno umět?Maminka by se měla nad sebou hoooodně zamyslet!
Odpovědět