| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Chůva v akci

27.4.2006 15:57:13 IK

chůva?

já jsem se dívala si 3krát.No nevím-pokud to dojde tak daleko-tak si myslím že to není na nějakou reality šou ale na dětského psychologa.Tyhlety pořady JAKO mi přijdou dost divný.
Nehledě na to-že to je příšerná ztráta soukromí.A taky by mě zajímalo jak dlouho to potom v tý rodině funguje podle rad chůvy když na ně nemíří kamera.
Nejsem životní pesimista-ale nějak nevěřím na zázračnou změnu během týdne.Osobně bych do toho nešla( a ani motivace několika desítek tisíc + zájezd by mě nedonutil)

Máme 3 děti-a rozhodně nejsem super matka-Dělám spoustu chyb,nejsem důsledná,nechováme se podle příruček-ale je nám spolu doma fajn.Občas vybuchnu,nevyhazuju malou od nás z postele,nefunguje u nás žádný hodinový rozvrh který bych měla na lednici.Když je potřeba pochválím-když ne-tak naopak klidně zvýším hlas.Nehledám v tom žádnou velkou vědu.Ale ani neodsuzuju jiné za jejich výchovu.Na to si teda připadám opravdu dost nepovolaná-zvlášť když člověk vidí v tv sestříhaným 60minut.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
chůva? IK 27.4.2006 15:57

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.