14.6.2006 8:09:01 Nadah
Krásný den :o)
Ahoj holky,
Ádi, já vím, že ti nezbylo nic jiného, než se postarat, ale musí to být hrozná situace, v tvým stavu, malá prďolka a ta větší "tohle" a ty jsi na to sama, radši si to ani nepředstavovat. Hlavně, že je malá v pořádku a už jí máš doma a moc vám přeju, aby to bylo naposled :o).
Jinak skřítek uklízeček by u nás mohl klidně řádit jak zběsilej a jim je to jedno, hlavně aby mohli chodit ven.
Kačko, to je fajn, že jste si to tak bezva užili, až se uvidíme ????, tak nám budeš muset vyprávět, aby my, co moře letos neuvidíme, jsme měli o čem snít :o) a obdivuju malýho, že vydržel cestu busem, i pro dospělýho je to náročný, natož pro takovýho prďolku, ale oni to asi nijak vážně neprožívaj.
Jinak já mám od pondělka ATB, takže si vesele trpím doma :o((((, malá je u rodičů, protože jsem byla jako máma nepoužitelná, ale dneska už si pro ní jedu, stesk je silnější a Martínek školkuje, včera měli rozloučení se školkou a bylo to nádherný, když měli vystoupení, tak jsem bulela jak želva, zlatý sluneční brejle :o).
Tak se mějte a kdyby bylo příští týden taky takhle hezky, tak bychom se mohli setkat na místní plovce, co vy na to?
Zatím pa :o)
Odpovědět