6.9.2006 16:38:05 néni
ahojky
ahoj maminy,
včéra jsem tu napsala tak dlouhý příspěvek ale vůbec nám nešlo připojení, takže se mi to nepovedlo sem dostat, což mě teda pěkně nakrklo. Když si sednu po sto letech k počítači, tak mi to nejde. Fakt mě to vytočilo :-)
Jak se jinak máte? Já měla teď dva měsíce strašné hoňky, takže počítač doma nehrozil, neb mě tak bolely oči, že doma jsem si je už kazit nechtěla :-) Jinak u nás nic nového. Kluci chodí - KONEČNĚ - zase klasicky do školky. Měli to chudáci ty dva měsíce tak rozházené, že až dost začali divočet, ale zvládli jsme to . Letos nás vypekli se školkou. Zavřeli ji poprvé na čtyři týdny, takže zavládl domácí chaos a řešili jsme Nerudovkou otázku :-). Nakonec nám je vzali ve školce v Krumlově, což bylo super a zde mi kluci poprvé řvali, že nechtějí domu, takže jsem pro ně musela chodit před uzávěrkou vrat :-).
Leni - jak jste se dodovolenkovali zde na Jihu? Věřím že dobře. Dost jste nás navnadili s lanovkou na Kleť, takže i manžel povolí a vyjedem nahoru lanovkou. Manžel totiž na to totálně neni a radši jde pěšky, ale zase kluci by to asi neušli.
Tak jo, jdu ven něco dělat na zahradu. Večer si tu pročtu, co se zde událo nového a co jste pořešili. Hlavně Leni - tvoje těhu mě zajímá :-))))
Jo holky - klukům jsem objednala psací stoly. No doufám, že jsem se neunáhlila a neobjednala jsem je moc brzo, ale vás jsem se chtěla zeptat. Jaké židle hodláte pořídit dětem? Koukala jsem na tu rostoucí, ale moc se mi nezdá pohodlná. Máte s ní některá zkušenosti? Neni moc tvrdá na sezení a netlačí do zad? Je přeci jenom celkem drahá ( pro nás jednou tolik ), tak nad ní dost zvažuji. Zda dát přednost zdraví, nebo také trošku pohodlý.
Tak mastím. Večer na vás kouknu víc. Papááááá
Odpovědět