Ahojky....
Tak jak se máte v novém školním roce. Ikdyž to vlastně postihlo zatím jen Naďu a Áďu.
Verunko, maminka už se odstěhovala? Již tu tady delší dobu není.
Já sem hrozně líná psát. U nás se zase kutá a přestavuje a tak nemám sílu. Děláme letno-zimní posezení. Včera tu byl tesař dělat střechu. Dopol. přivezli 4palety cihel na plot a jelikož je třeba do 2měsíců vrátit palety. Vše jsem růčo fůčo přenášeli na naše. Jedna cihla 25kg - doufám, že se vzpamatuje do soboty. Protože to zas jedu do Týniště na závody.
No a jinak náš mladej byl (ťuk,ťuk na dřevo) celé léto v pohodě. Kecá už jak mlejnek. Pustili ho veškeré histerické záchvaty jen občas má úlet. Nevím jestli jsem to tu už nepsala, ale od zhruba 30.7. nebumbáme. Zvládli jsem to v poho. Byl týden u bab. a teď se budí tak jednou za 4dny a půl hoďky ječí. Měla jsem hrůzu, že začne vstávat hodně brzo, ale vstává mezi 7-9. Někdy dokonce v jedénáct.
Ale co je hlavně super, že už může jezdit beze mě na špacíry. a je o něj velká rvačka. Babička ze Skutče, naši chata a brácha Hradec. To když se střídá není skoro doma. Teď sme měli s Mirkem dokonce 2víkendy za sebou bez prďolky a jeden ztoho úplně sami doma. No to bylo.
Tak to je snad vše pokud vím. K.
Odpovědět