| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miminko-český slovník

28.9.2006 16:34:28 Zanet-1982,Samantha 2mesice

uprava fotek zdarma pres emailik

Zdravim. vsechny. Jsem vdana .. a manzel pracuje a jsem doma a nudim se. uklizet porad do kola se urcite neda. A tak treba delam fotky ,,, Upravuji pro zabavu- a kamaradkam co maji uz deti tak mi poslou fotky a jim to upravim a poslu jim to na zpet.. kamaradky mi rikaj ze mam to pekne.. a ptam se kdopak si chce zkusit nechat upravit fotku sveho potomka nebo sebe nebo z nejaky oslavy.. Nemusite se bat , delam radost ostatnim protoze jsem sama doma a tak sedim u compu. a v budoucnu bych si rada udelala vlastni atelier. Jen nevim zda budu mit zajemce. kamosce jsem udelala svatbu.. jako na pamatku.. me to bavi-
Kdo ma treba fotky ze svateb atreba jen momentky, tak muze zkusit poslat. Ja se pokusim o vyzdobu... popripade ukazu na odkaz mych vytvozenych fotek ze svatby.. ale ze dne na den me napada lepsi upravy.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
uprava fotek zdarma pres emailik Zanet-1982,Samantha 2mesice 28.9.2006 16:34

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.