15.12.2003 10:43:39 Marťa11
Re: Davidkove prve vianoce :o).
No jo Beru, ale jednak kdo nesleduje diskuse pravdidelně, tak "těhulinky - povídání nastávajích maminek" je docela zavádějící, takže tam logicky otázky dávají i těhulky a taky tam nové holčiny přijdou za někým jiným než za tebou (například za Petrou) a pak tam chodí povídat někdy i samostatně... a jelikož je to veřejný server a veřejná diskuse, tak mi přijdou tvoje poznámky docela drsné, promiň... protože kdo určuje hranici, kdo je ještě hoden a kdo už ne? To je dost ponižující pro ostatní..., je taky docela hloupé se takhle vyjadřovat o lidech, kteří sledují tvé trápení s Daníkem a píšou ti povzbuzující slova ale protože ty máš pocit, že se ti dost nepředstavili, tak o to asi nestojíš...
Pokud chcete soukromou diskusi, tak proč nezaložíš něco jako Beru+Mamulík+Petra a nikdo jiný :-))), to je vaše soukromá věc, a pak tam povídejte samy a nikdo vás nebude otravovat...
Nicméně pro mě jsou tyto spory dost trapné, vyjadřuju se k tomu jen proto, že zrovna od tebe mě to dost mrzí..., ale já už budu chodit jen do mamilinek, tam snad žádný výběr nebude...
Marťa
Odpovědět