Re: Holení,nálev
Děkuju všem, které jste mi odpověděly, obzvláště pak Mirce, Janě a Radce. To co jsem chtěla vědět, jsou vlastní nezprostředkované zkušenosti. Argumentaci zdravotnického personálu v těchto otázkách znám vcelku zpaměti.
Jano Novotná, budeš-li mít někdy ještě chvíli, nenapsala bys mi, prosím víc o Vrchlabí? Vážně jsem o porodu tam uvažovala, zvlášť potom, co jsem slyšela mluvit primáře Dr. Kavana v rádiu... . Mám to ale z Prahy poněkud z ruky a navíc jsem rodila v zimě, nemáme auto atd... Rodila jsi do vody? Moc by mě to zajímalo, prosím ozvi se můžeš-li.
Radko, taky Ti děkuju za názor, držím Ti palce a ztotožňuji se s Tvými argumenty. Tvoje "porodní průkopnictví" je tady u nás, v České kotlině, ohromně záslužná činnost. Nabízím Ti svou pomoc, pokud bys měla chuť sdružit ženský usilující o stejnou věc. Zdá se mi, že je to nutně potřeba. Napíšu Ti víc o sobě třeba na mail, pokud by Tě to zajímalo.
Mirko, ženský se neshodnou, to je jasná věc, snad to ani není potřeba. Je to- myslím- jak píšeš, kéž bychom se mohly svobodně rozhodnout na základě objektivních informací...
Ještě jednou díky všem, Magda
Odpovědět