Re: Prosím podaďte. Mít dítě v 17?
Ahoj Tomasi,
stalo se, myslim si, ze jste se rozhodli dobre, nechte si ho. Bude to asi tezke. Nevim jak jste na tom s bydlenim, asi chodite jeste do skoly a taky nevim v jak velkem meste bydlite. Pokud to je na vesnici, tak to budete mit tezke. Taky bude hrat velkou roli, jak se k tomu postavi Vasi rodice.
Pak si musite uvedomit, ze s prichodem toho drobecka se Vam prevrati zivot o 100%. Jste na to pripraveni? Nebude zadne vecerni chozeni do kina, na disco, zadne dlouhe vyspavani o vikendech atd. (pokud teda nebudete mit rodice, kteri radi a ochotne pohlidaji). Odmenou za to, ale bude prvni usmev,slovo jako mama,tata, prvni kroky... To jsou nadherne veci.
Ja sama jsem mela dite pomerne brzo. Bylo mi 20 a mela jsem ho planovane. Nelituji. Nemyslim, ze bych se o neco ochudila nebo mi neco uteklo. Mam sice trochu jine starosti nez moji vrstevnici se kterymi jsem chodila do skoly, ale diky miminku jsem ziskala zase nove
kamaradky - maminky.
Proto si mysli, ze pokud se na to citite, tak si to mimco nechte. Mozna bude nekdo rikat, ze jste moc mladi a manzelstvi nevydrzi neni to pravda. Zalezi jen na Vas jak si to zaridite. Moje babi se vdavala v 16-ti a moje teta se ji narodila, kdyz ji bylo take 16.S dedou jsou spolu uz 46 let.
Drzim Vam palecky. Pokud si budete chtit popovidat vic napis mi na mh@i.cz. Nevim odkud jste. Ja bydlim v Praze.
Mejte se a dejte vedet jak jste se rozhodli
Marcela a Maruska
Odpovědět