Re: Krásný den
Zdravím všechny!!
Já jsem dnes neuvěřitelně vzteklá :-( Chuděrka Verulka to pořád odnáší... :-(
Asi jsem vstala špatnou nohou nebo co. Tak jsem teď snědla půlku čokoládového mikuláše (u nás proběhl už o víkendu). Třeba to pomůže. Po zbytek dne už doufám ani nezvýším hlas.
Taťka se nám jel na dva týdny rehabilitovat, to se někdo má co? Mohla by existovat i nějaká rehábka pro matky na MD.
No jinak mikuláš se nám krásně povedl. Čert byl Petr a mikuláš děda a ani jednoho nepoznala, protože byli fakt perfektně namaskovaní. Sice se ode mě nehla, ale byla statečná a řekla dokonce i dvě básničky!!
No a protože toho dostala až moc, tak to tady teď trochu probírám... :-))
Máme fotky, až to nějak zpracuju, tak sem něco hodím.
Naďo, kuchyňka je pěkná, my jsme nakonec koupili v Tescu slevněnou z 1500 na 700 plastovou. Má ozvučené plotýnky, dá se tam umývat i vodou, je k tomu bohatá výbava, tak snad bude spokojená. S Verulkou už s dárkama končíme, máme vše co jsme chtěli a samozřejmě něco navíc, takže když jsme to všechno zabalili, tak budeme rozbalovat snad dvě hodiny... :-))
Jo a ta školka je vaše? Já jsem myslela, že je to zas nějaký obrázek co se po netu posílá. To máte teda super školku. Je to tak pěkné i uvnitř?
Tak se holky mějte, já jdu ještě chvilku brouzdat a pak se vrhám na dotvoření adventního věnce.
Odpovědět