Re: porod v Táboře
Ahoj Petro ,
ten telefon na pí Havlíčkovou je 0361//34306 nebo 0603/904934. Ještě jsem Ti chtěla napsat, že miminko můžeš mít u sebe i v porodnici i v Natalisu. A podle maminek , které chodily na povídání do Cheironu (za kostelem na náměstí)a které již porodily jsem se nesetkala s žádnou, která by si nějak výrazně stěžovala na porodnici, ale tady jde asi o to, co od porodu očekáváš, a jaké máš informace o porodu . Já sama jsem se docela bála, ale byl to spíše strach z neznáma, z toho, že nevím, co mě čeká a co se může stát v průběhu porodu. Teď jsem podstatně klidnější. Tedy ne že bych se ani trochu nebála, mám spíš strach o to malé. Jinak na hekárně Ti jak v porodnici tak v Natalisu dovolí dělat co budeš chtít. Zatím se v porodnici rodí jen vleže, ale to křeslo je polohovatelné, takže neležíš úplně rovně. V Natalisu nevím jestli nemají tu porodní stoličku, ale do vany v Táboře neporodíš nikde. Taky se můžeš podívat tady na serveru na informace o Porodnicích, tam jsou podrobnosti o nemocnici, o Natalisu by ses mohla lépe informovat konkr. u pí Havlíčkové. Měj se fajn
Šárka
Odpovědět