19.1.2007 18:49:44 honey
Re: Krásný den
Čau holky,
no tady se s novinkama roztrh pytel :) Markys a Berušce posílám velkou gratulaci a přeju hodně sil!
No a já přidám další novinku .... dítě to fakt není :) Konečně jsem se odhodlala a dala jsem výpověď. Zatím bohužel nevím, kdy přesně skončím, protože jsem chtěla ke konci ledna, což neprošlo, tak se bavíme o dvou termínech, půlce a konci února, protože rychle shání nějakou náhradu. Svým způsobem je mi to i líto, ale už to fakt dál nešlo. I když zatím nemám nic dalšího, tak uvnitř cítím, že to byl správný krok. Teď jsem zvědavá, co mne čeká ... doufám, že nějaká skvělá firma, která ocení mé schopnosti.
A teď děti - Markys, neboj, Adélka neposlouchá taky, a unavuje mne všechno opakovat 10x po sobě; ale musím přiznat, že čím je starší, tím je s ní lepší spolupráce. A je to malá mrška, když nepochodí u mne, tak jde za Robertem. No, občas jí to vyjde, zvlášť když mu neřekne, že už byla za mnou, a já to zakázala :)
Zdravotně jsem už snad OK, uši v pořádku, oči už taky, tak teď už jen nová práce :)
Štěpánko, tak to je blbý pohádat se s mámou, ale naprosto chápu Tvé pohnutky; někdy to prostě člověk musí říct natvrdo i vlastní matce .....
Všem přeju krásný víkend.
Odpovědět