Re: totalně mrvo
TERES velká gratulace k holčičce. Hodně zdraví a štěstí.
U nás je to teď hotovej lazaret.
V pátek jsme si vyzvedli Kiki ze školky, ležela v "kumbále", název pro parkoviště panenek a kočárků, s horčkou 38,6. Tak jsme ji přes víkend kurýrovali. Manža k ní vstával a v neděli v noci to lapl taky a ráno mě kolem půl šesté probudila hrozná rána. Spala jsem v obýváku, vstanu, kouknu opodál a tam se můj drahý nacházel ve stavu bezvědomí. Než jsem k němu došla, trochu se probral, jakmile zvedl hlavu, tak ač mi krev nic nedělá, moc daleko k šouflu jsem neměla. Hlavu měl rozseknutou od spánku k obočí, bílej jak stěna. Takže jsem vzbudila mou mamku, dojela hlídat děti a já vyrazila s manžem k obvoďákovi, ten nás hned hnal na chirurgii, tam RTG, neurolka a neraději by ho šoupli do špitálu. No ukecal to a já že se o něho postarám. No dopadlo to tak, že v pondělí večer jsem lehla já. Samo, že jsme se ve finále chytli, kdo z nás je víc marod. Tchýně se sama nabídla a v pondělí odvezla Janka k nim. Moje mamka nás sem chodila povzbuzovat a ukládat Kiki. No stav je nyní takový, že manža zlobí, horečky už nemá, ale nechce se přiznat, že ho ta hlava bolí a že se mu v noci navaluje. Nechce do špitálu. Týna už zlobí, protože už kromě rýmy je celkem o.k. a Janek zlobí, protože od čtvrtka marodí on. No já mám kašel, že mi vždy málem vyskočí plíce, horečky mě konečně včera odešly. Ale jednu výhodu to mělo, musela jsem ve středu na kontrolu na VZP s jednou firmou a když mě viděli, byli během 10 min. hotoví a firma zkontrolovaná.
Odpovědět