Zdravím
Ahoj holky, jdu se sem po delší době ukázat :-) Janča už tu na mě "práskla", že máme třetího kluka, tak přidávám aktuální foto všech třech v pořadí Vojta - Viki - Vašík:
Zvládáme zatím celkem dobře, porod byl v pohodě (ze všech třech porodů nejvíc podle mých představ, a to jsem poprvé rodila ve Vrchlabí), kluci se navzájem milují, takže dobrý.
Vojta teď aktuálně řeší původ masa, máte to někdo doma taky? Příklad: nevinná poznámka, že k obědu máme kuřecí rizoto, vyvolává otázky. "A to kuřátko zabili?" "Jo, to kuřátko bylo už velké kuře, tak ho zabili, abychom si mohli dát dobré masíčko." "A když ho zabili, tak se z něho stalo maso? To mu opadaly chlupy?" "Peří se musí z kuřete otrhat." "A jak ho zabili, to ho honili v lese?" (jsme před vánoci viděli v lese, jak myslivci zastřelili zajíce) "Ne, kuřata se zabíjí v drůbežárně." "A jak se zabíjí, to se zastřelí?"
Další pokračování, když jsem Vašíkovi četla "Byl jeden domeček" - tam je ta fáze, jak páni snědli voly. "A ti voli se musí oloupat, když je zabijí?"
A vrchol dneska, když si hráli s Vašíkem: "Vašíku, budeme si hrát na kuřata. Utíkej, já mám tady ten bič, tím tě prásknu a zabiju tě."
Odpovědět