| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2002

6.2.2007 9:58:15 kaMyš

Re: ahojte

Maruško, tady to zrovna moc nežije :-) Zkus se zeptat na diskusi Vícečetné rodiny, tam chodí maminky, co mají 3 a více dětí (5 dětí tam není žádná rarita). Ale obecně bych řekla, že jestli po třetím dítěti toužíš, tak jdi do toho. Jestli máš teda aspoň trochu podporu od manžela. Ale mě se blbě radí, já jsem k tomu třetímu přišla jako slepej k houslím :-)

Hanko, porod byl v pohodě, tři hodiny od příjezdu do porodnice, to je tak akorát :-) A musím se pochlubit, že jsem rodila ve stoje! Z manžela jsem tak zblblá, že tak nějak počítám, že čtvrté dítě si ještě někdy pořídíme, ale až tak za 5 let. Co ty, tobě už to takhle stačí? :-)

Kluci si malého chodí často pomazlit, jsou z něj nadšení. Taťka taky :-D Říkal dokonce, že má pocit, že si ho nejvíc ze všech tří užívá. Asi z něj uděláme rozmazleného benjamínka :-D

Vaši kluci mají taky dobrý hry! Já myslím, že to je normální, že se pak zas pro změnu pošťuchujou, u nás bych řekla, že je to tak půl na půl - buď si spolu hezky hrajou, nebo se o něco tahají, nebo se Vojta (starší) prostě rozhodne Vašíka pošťuchovat a trápit jen tak proto, že se nudí...
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Kamyš! Hanka+T+H+M 28.1.2007 14:5
*ahojte Maruška+Marjánka 02+Davídek 04 5.2.2007 23:33
**Re: ahojte kaMyš 6.2.2007 9:58
***Re: ahojte Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 19.2.2007 19:41
****Re: ahojte Hanka A kluk 02+dvoj.holky 04 27.2.2007 12:18
*****Re: ahojte Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 3.3.2007 18:19

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.