| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Asii

23.2.2007 12:37:30 Petanda + Neo (10.9.05)

Re: Japonsko - info

Ahojky,
Tokyo je super pro bezdetne pary;-), nakupy, nocni zivot, cestovani metrem, bez auta se tam da skvele zit, ale s detmi bych tam bydlet nechtela, pokud bych teda mela na vybranou. Je tam hrozne malo zelene, cestovat s detmi metrem je silene, to i ja s jednim mam co delat, proste tam proudi, doslova, davy lidi. Take nevim, co myslis, ze tam budete podnikat....mno je tam Disneyland (opet davy lidi;-)) a morske akvarium...i ta komunita cizincu tam je urcite mnohem vetsi nez treba tady, kde bydlim ja. Pak to teda bude chtit tu anglictinu;-) Hele, vsak uvidis, ta zivotni uroven je tu skvela, dobre se tu nakupuje vsechno pres internet...od nabytku pres jidlo a produkty z Evropy (jako potraviny), dokonce jsem minuly tyden objevila s jednom obchode s dovezenym jidlem krupici, tak jsem si uplne jak mimo udelala krupicnou kasi a vsechno jsem to snedla, no bylo mi blaho;-)))
Papa Petanda
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Japonsko - info Petanda + Neo (10.9.05) 9.2.2007 2:16
*Re: Japonsko - info Hanka + 2 kluci 9.2.2007 8:18
**Re: Japonsko - info Petanda + Neo (10.9.05) 18.2.2007 6:19
***Re: Japonsko - info Hanka + 2 kluci 19.2.2007 13:43
****Re: Japonsko - info Petanda + Neo (10.9.05) 23.2.2007 12:37

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.