Re: Nový název :)
Ahoj holky,
zdravím při pondělku:-).
Honey, to je fajn, že máš vyřízený všechny formality... No, taky si moc neumím představit plný úvazek... I když já ho vlastně měla ale s tím, že co nestihnu, tak dodělám doma... Ale mohla jsem chodit dřív domu, jinak by to snad asi nešlo, nestíhala bych školku, stejně tam byla Klárka mezi posledními a to jsem pro ní docházela po čtvrté... Nechápu, jak to ti rodiče dělají, kolikrát tam už v půl čtvrtý nikdo není... Tak Ti taky držím palce na nějakou dobrou práci. Je fakt, že taky pořád slyším nářky ohledně zkrácených úvazků, je škoda, že to tu nefunguje..
ad plavání Štěpánko, Klárka chodí na kurzy, ve školce plavání nemají. Ona je ale takový vodní živel, mohla by být ve vodě stále. Modrá pusa, husí kůže a "zima jí není"... V létě už jí to docela šlo, uplavala i 10 m, teda styl nestyl.. Tak doufám, že se něco naučí.
Jinak tátu pustili skoro po třech týdnech z nemocnice a na schodech při odchodu mu to podjelo a upadl na tu nohu, ale nikomu to neřekl, děsný. Samozřejmě, že ho to děsně bolelo... Ale snad to bude dobrý..
Minulý týden byla Klárka s manželem na horách a docela si to užili, kupodivu měli i sníh. To jsem ráda, protože ta letošní zima... Aspoň unosila některý zimní věci, který jinak visely ve skříni i s visačkami...
No, každopádně za pár dní tu bude jaro, pěkně to letí:-).
Na Vratný lahve jsem zvědavá, to by se mi mohly líbit:-).
Hezký začátek týdne všem!!!
M.
Odpovědět