| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : listopad 2001

1.4.2007 18:49:00 honey

Apríl

Ahoj holky,

už je čas na nový nadpis :)

Kde jste všechny, vítáte jaro? My ho uvítali parádně. Včerejší odpoledne jsme strávili v Divoký Šárce, prošli jsme ji komplet celou, ale bylo tam nádherně. Já tam ještě nikdy nebyla, takže jsem byla překvapená, jaká "divoká" příroda je přímo v městě.

Dneska jsme byli na velikonočních trzích na Staromáku, ale tam je to fakt jen pro turisty, a pak jsme se stavili na výstavě návrhů pro novou Národní knihovnu. Rozhodně to stojí za to, těch návrhů byla spousta, a hlavně lepší než to, co vyhrálo. Ale ta "medůza", nebo jak to nazvat, byla rozhodně nejvíc kreativní, úplně jiná než všechny ostatní návrhy. Jsem zvědavá, co nakonec postaví.

Z jedné agentury mi už přišlo, že jsem nebyla vybrána. Sice mi to vadí :), ale aspoň vím, na čem jsem. Zbytek zatím neráčil reagovat.

Všem přeju krásný nový týden.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Apríl honey 1.4.2007 18:49
*Re: Apríl Štěpule & Štěpán 9.11.2001 1.4.2007 21:2
**Re: Apríl 17.6modrasek13 2.4.2007 10:3

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.