Ahoj Meli. Teda ty jsi dobrá, že jsi se stahy ještě umývala všechno:-D Tak to my jsme v klidu v 5 hod ráno nastoupili do porodnice, v 6 dali čípek v 8 píchli vodu a pak se to pomalu rozjelo. Pak ještě jeden čípek, ale moc to nepomohlo jedna kapačka, druhá kapačka a třetí kapačka a pak ještě injekce. A sestra nechápala, že museli do mně tolik toho narvat, aby se to rozjelo pořádně. Ale proti tobě jsme suchaři:-D Malá má asi potničky:-D Dneska přišla tchýně, aby mi popřála k narozeninám, ona přišla o pár dnů dříve, protože v neděli jede do té nemocnice. Donesla mi kytici růží a peníze at si koupím nějaké zlato, protože s Alešem nemohli nic vybrat a taky se báli aby se mi to líbilo. Takže bych se chtěla mrknout tam u vás. No a Aleš říkal, že hned mi taky něco koupí at si můžu vybrat sama:-D Tak se už těším. A malé se podiváme po nějakých náušničkách. Dneska tady tak strašně foukalo, musela jsem jít po hodině domů, protže malá nemohla spát. A v kočárku jsem měla plno bordelu:-( Zítra je na nově perfektní film, teda nám se moc líbil jmenuje se GOTHIKA, je to docela pěkné psycho. Tak mějte krásný páteční večer:-)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.