Re: koupě knih o pletení košů.
Mila Hanko,
divila byste se, kolik dostavam zadosti o zaslani neceho....je to unavne. A neni to jen tak verejne, ale primo na mail a ze se nekteri jen tak nevzdavaji a jsou otravni. To, ze jsem to vztahla na sebe...japonske knihy, kolik tu je zen z Japonska aktivnich na tehle diskusi? Ja a tim to konci.
A to ze mam casu dost, mozna jsem financne zabezpecena atd., ale zde je zivotni styl velice odlisny a zeny na materske nemaji moc volneho casu, nestezuju si, vybrala jsem si tento zivot, zvykla si a vyhovuje mi, ale naucila jsem se byt neduveriva a i v dobre mire sobecka, jen tak tu clovek prezije. No a ten nedostatek pokory, no tlacili to do me rodice horem spodem, ale neuchytilo se to. Ambiciozni jsem, nechci zustat doma naporad...deti rostou a v teto zemi je vysoka skola nezbytnosti. Mne nikdo dite nehlida, takze jakekoli aktivity musim skloubit s detatkem. Aby tu nekdo nemel predstavu, ze zabezpecena zena v Japonsku ma chuvu a lita po nakupech, zajde si na cviceni, do jazykovky a tak. Je to tu proste jine, muzi zde pracuji mnohem delsi dobu nez je tomu v Cesku a zeny delaji vsechno, protoze to jinak nejde. A nektere tu pracuji, k tem mam opravdu uctu.
Ale vsimla jsem si, ze nekdo mene neprijemny se vam uz ozval, tak snad sve vytouzene knizky brzy dostanete.
A ja se poucila a priste uz radsi reagovat nebudu vubec.
Preji hezky den
Petanda
Odpovědět