| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2002

14.6.2007 7:27:32 Hanka+T+H+M

....

Tak vítejte doma!!!!!!!!!!!!!!!No vidíš,jak máš šikovného kluka!Myslím si,že rodiče to berou většinou hůř než děti.Tak ať už je to jen lepší a na měsíční kontrole jen samé dobré zprávy!!!
U nás je to teď střídavě oblačno.Kluci jsou hodní a z ničeho nic Tomášek požduchuje,neposlechne a dělá naschvály.Někdy mi připadá už nezvladatelný a škodolibý,ale za chvilku ho to přejde zase mě pusinkuje a mrzí ho to,že byl takový "zlý".Už jsem se ho ptala,co by pomohlo,aby byl hodnější a neubližoval a říkal,že když s ním budu chodit pořád ven na pískoviště nebo výlety,tak že bude hodný.A je pravda,že asi potřebuje pořád nějak zaměstnávat.
A včera jsme byli u doktora,protože Tomášek měl dlouho něco pod paží a nevěděla jsem co to je.Neměnilo se to,nebolelo...,ale protože jsem mu byla pro další tabletky,tak jsem se na to chtěla zeptat doktora.A připadala jsem si jak ...Když jsem Tomovi sundala tričko,tak tam nic neměl.Tak jsme aspoň trošku probrali Tomáškovou výšku a váhu.Já jsem sice taky prcek a manžel byl na základce taky v tv až na konci řady,ale pro jistotu máme přijít po prázdninách a pokud podle tabulek "klesne pod spodní hranici",tak nás pošlou na ...Teď nevím jak se to jmenuje.
Jeee-to jsem se rozepsala.A jak to máte vy?Jak to řešíte,když ti skoro pětiletí neposlouchají a jak jsou těžcí a velcí?
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
.... Hanka+T+H+M 14.6.2007 7:27
*Re: .... diblice+2 zlatíčka 24.8.2007 21:30

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.