| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Šnek

16.6.2007 21:12:21 Hankie+3

Re: Asi jsme se zbláznili :-)

tak rozměry přesně nevím, ale pohledala jsem na netu...

Máme tohle faunárium, cena byla 457,-, ale trefili jsme nějakou slevu, takže i se dvěma oblovkama to bylo asi 451,- :-) Kdybych na něj tak nespěchala, tak v eshopu je k mání za 317,- Kč. Jenže kluk se těšil, už jsem měla v autě zákusky na oslavu svátku, tak se nedalo nic dělat. Má 18 litrů, podle netu jsou rozměry 46 x 30 x 17, mi se zdá malá právě výška, jinak je super. Ovšem z čeho jsem nadšená, to je způsob otvírání horních dvířek. Posune se to celé směrem k sobě a v pohodě otevře. Pak se zase zavře a posune od sebe, jakoby se zasune do pantů.

A to nekřesťansky drahé z Kaufu je tohleto - 20 l, rozměry 41x23x29, cena 580,- (u nás těch necelých 700,-, asi máme nějakou moravskou přirážku, či co...) Vůbec se mi ale nelíbilo zavírání horních dvířek - dvířka musela zaskočit pod dva umělohmotné čudlíky, myslím, že častým otevíráním se čudlíky ulomí. Ale nevím, zkušenosti nemám.
Káťo, nemáš ho náhodou? Mám dojem, že jsem ho tu už viděla na fotce... Jak se to zavírání chová po delší době? Po tom párminutovém zkoušení jsem nabyla dojmu, že kluk to sám neotevře, ještě ulomí, a bude mě pokaždé potřebovat jako asistenta.

... a když už tak brouzdám po netu, nejvíc by se mi líbilo tohle terárko :-D
Skleněné, s kovovou větrací mřížkou, 63 l, 60 x 30 x 35 cm, ovšem za 1499,- Kč :-))

Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Asi jsme se zbláznili :-) Hankie+3 16.6.2007 12:29
*Re: Asi jsme se zbláznili :-) Hankie+3 16.6.2007 12:31
**Re: Asi jsme se zbláznili :-) modrej obláček 16.6.2007 14:41
***Re: Asi jsme se zbláznili :-) Hankie+3 16.6.2007 21:12

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.