22.6.2007 5:44:08 Kdo,co
dohanim resty
Ahoj holky po delsi odmlce Vas zdravim a vitam novou tvar.
Nejprve doufam, ze jste vsichni zdravi a diky poradnemu desti se Vam lepe dycha a funguje, uz to byla potreba.
Dnes jedu domu do Roznova, budeme konecne stehovat veci do nase rekonstruovaneho bytu - tedy skoro, kuchyn si nechame dodelat, az nam donde uver z sfrb na rekonstrukci. Uz se na to stehovani tesim.
Do toho mam ted zkouskove, vcera jsem byla na urade prace a chca nechca mi nakonec napsali zadost o rekvalifikaci, sice se kroutila pani hodne, ze to a tamto, ale je to uspech, tak doufam, ze mi vse vyjde, jak ma a od rijna zacnu podnikat.
Mezitim jsme taky stihli nas prodlouzeny vikend v Irsku, bylo tam dobre, a muj prvni let letadlem se zdaril, takze az jednou zase poletim, budu pro.
Pred tydnem jsme byli s detma a s dalsima rodinkama na vode, jeli jsme Hron, bylo tam celkem 8 deti ve veku 3-8let, decka nadseny a uz se tesi na dalsi vodu.
Iri, teda ty mas naplanovany hezky prazdniny, tak at si je na chate poradne uzijete.
Ferdi, mala se v case docela orientuje, dokonce ma i hodinky a sama se uci cas, nejak ji to bavi, zatim rekne podle male rucicky prvni cislo a pak podle velke rucicky druhe cislo, je to docela sranda.
Katy, skoda, ze ta dovca nevysla, ale ty uz urcite neco podniknes. :-)
Odpovědět