| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : srpen 1999

11.3.2004 6:41:31 Ferdulka

Ahoj ve čtvrtek

Ahojky Pavlí,
pediatra jsem zvažovala,jestli měnit,ale nakonec jsem to prozatím zavrhla.S naším jsme celkem spokojení,děti ho mají hodně rádi-to je důležité,jsou na něj zvyklé a respektují ho,víme,co od něj čekat a co ne:-).Takže měnit nebudeme.Koneckonců když byla nějaká nemoc s horečkama a tak,i k němu se jelo autem,zase tak blízko z domova ho taky nemáme.Máme tu i zubaře,taky zůstaneme u něj,já si tu obvoďáka taky nechám,už jsem se domlouvala.Já tu mám totiž zaměstnání na poliklinice,tak tam doktory znám a nechce se mi poznávat nové...
Se školkou díky,půjdeme se podívat do 3,dáme přihlášku do všech a uvidíme.
Kdyžtak můžeme zůstat v té naší s tím,že by třeba Maruška chodila jen 2x týdně na celý den,ne do oběda,aby to stálo za to ježdění jsem si říkala...Bude předškolák od září,že,tak ať nevypadne ze cviku,že někam chodí...
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Ahoj ve čtvrtek Ferdulka 11.3.2004 6:41
*Re: Ahoj ve čtvrtek Ferdulka 11.3.2004 6:43

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.