26.8.2007 0:42:27 Šárka 35+ Terinka 4 roky
Re: mladší manžel
Já mladšího partnera sice nemám,naopak je o 17 let starší,ale když mi bylo 25 let,měla jsem klučinu o pět let mladšího než já.Přiznávám,že jsem nikdy nikoho nemilovala tak moc jako jeho a že jsem ten rozchod s ním dodnes v srdci úplně nezpracovala.Všechno bylo fantastické,neuvěřitelně jsme si rozuměli a dokonce jsme měli těsně před svatbou,když to bouchlo.Jeho snobská a intrikánská matka se do nás tak navezla,až nás dostala od sebe.Nelíbilo se jí,že nemám několik titulů před a za jménem a alespoň šest nul za číslem na kontě.A taky to že pouze prodávám kosmetiku.A Mireček studoval na vysoké škole,matinka z něj chtěla mít pilota,tak přece nebude chodit s takovou nulou jako já.Sama to byla snobská nicka,která ze sebe akorát dělala hogo fogo a hrála si na něco co nebyla.Její první manžel,lékař,se s ní rozvedl,protože ona si chtěla hrát na důležitou paní doktorovou,která se potřebuje dostat do té nejlepší společnosti,on neměl zájem se někde předvádět.Matinka měla s někým společnou malinkou cestovku v jednom lázeňském městečku v západních Čechách, ale chovala se jak vévodkyně planety,každý pro ni byl akorát odpad a vím od jejího syna,že když dostala od jednoho svého přítele náramek za čtyřicet tisíc,tak ho po něm hodila se slovy co si to dovoluje dávat jí takové laciné cetky.Její druhý syn pracoval v casinu na Seychellskýchb ostrovech a pořád se vytahovala, že Kájíček si tam vydělá sto tisíc měsíčně,a Kájíček pak přijel s holou prdelí.Pak klofla nějakého chlápka z Prahy,který byl slušně za vodou a vzala si ho.Chudák chlap.Ale tehdy to vypadalo,že můj přítel mě šíleně miluje,a sotva maminka udělala bububu,dal mi kopačky,takže si dnes říkám že to žádná velká láska z jeho strany být nemohla.Asi je dobře že to tak dopadlo,evidentně byl ještě dítě,když se neuměl postavit matce.Ale to není otázka věku.To je otázka toho jaké má dotyčný duševní kvality,jak dobře si rozumíte a na okolí vůbec,ale vůbec ohled neber.To je váš vztah,nenech si hi zničit blbýma řečma.A nad tím jestli si nebude hledat za čas jinou,mladší partneku ti mohu říct jen to,že jistotu nebudeš mít nikdy,ať si vezmeš chlapa v jakémkoli věku.Tak jdi do toho.
Odpovědět