14.3.2004 18:03:19 Janina&2
JARO!!! :)))
ahoj holky,
na teplomeru ted v sest je uz sice jen kousek nad 15°C, ale bylo pres den kolem dvaceti a kdyz mi na teplomer odpoledne svitilo slunicko, tak se to vysplhalo na 31,6°C .... no a ja byla zalezla doma, prala pradlo, udelala tydenni uklid, koukala na tv,cetla knizku a taky mramorovala velikonocni vajicka ... ale az pred chvilkou jsem pozavirala okna, ktera byla od obeda otevrena.
Marcel byl tyden u babicky (cekam, ze se kazdou chvili vrati), sice uz mohl chodit do skolky, protoze nestovice uz nebyli nakazlive, ale nevidel babicku mesic a ta byl zrekreovana z Mallorky, tak jsem ho tam uz minuly patek rovnou od doktorky odvezla (je to ca. 180km).
Tento tyden musime vyrazit nakoupit nejake lehci obleceni - no to zas budou vydaje :( a taky jarni boty - ty podzimni mu jsou jen tak tak.
Co se tyce zeleza pro Ferdika, tak je ho hodne v telecim mase a merunkach (snad i kompotovanych,ted se cerstve nekoupi).Ale muze to mit rodove - u nas jsem ja kdybych obcas nezaskocila do solarka bila jak stena a Marcel to ma taky, coz je taky znak pro nedostatek zeleza (ja mela ty problemy hlavne po porodu). Drivejsi doktor se ptal, zda jsem nenamalovana taky tak bleda jak Marcel a jestli on vsechno ji. Ji vse, bilej je po mne, takze mu ani zadnou krev nebrali. To zelezo ma tolik vedlejsich ucinku, ze kdyz to neni nezbytne nutne, tak ho tady nedavaji. No a ja ho prave kvuli te zacpe v tehotenstvi temer nebrala.
Mejte se krasne a hodne slunicka!
Odpovědět