| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

30.10.2007 10:15:23 blush

hemangiom!!!

Dobrý den, vlastně jsem trošičku překvapená,protože jsem myslela že jsem sama,kdo má hemangiom,ale spletla jsem se,i když málokdo na horním rtu...a taky už od narození,ale postupně se zvětšoval...je mi taky 23 let..já jen absolvovala,jak jsem byla mladší pár injekcí a zdálo se mi že to vůbec nepomáhalo a bylo to jen horší...tak jsem přestala jezdit na injekce a od té doby nebyla nikde..a ted jsem se dozvěděla o laseru a právě jsem chtěla vědět,jestli by se s tím dalo něco dělat,slyšela jsem totiž že ano..protože jak jsem byla malá,tak mi řekli že s tím nic dělat nejde..ale i když s tím už 23let žiju,pořád mě to dost trápí..a zdá se mi a mám pocit,že se to zvětšuje..budu ráda,když se mi někdo ozvete...Děkuju...
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
hemangiom!!! blush 30.10.2007 10:15

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.