3.12.2007 12:05:29 Bibi-bari
Re: Pondělí
Pro Jehlu: receptík najdeš tady: http://recepty.vareni.cz/rychle-koblizky-se-skorici/
Je to jednoduché, rychlé a všichni se olizovali :-).
Pro Andeyu: Ahoj, tak vítej u nás, přece se nebudeme bavit jenom na svém měsíci, když máme dítka ve stejném roce a moc nás tady není, ne??? ;-). Já to mám doma přechlapíno taky :-). Ale chceme do toho praštit a snad to bude ta holka :-)))). Jak se říká, do třetice... Pěkné fotečky a propó...
Jak řešíte holky Mikuláše????
My dáváme drobnost, hlavně ovoce a nějakou sladkost, ořechy a pár brambor, že zlobili, uhlí nemám vzít kde :-(. Ale Jindra je praktik, vůbec mu loni nevadili brambory. Zahlásil, že je to ddobře, aspoň si může udělat brambory s cibulkou :-))). Tak se bojím, bojím, že u nás to neplní ani tu symboliku, protože ty mu udělali de facto největší radost... Ořechy mu nejedou, takže mu je letos ani dávat nebudu-... i když loni si je vyměňoval se Štěpkou za něco jiného, tak je tam možná dám.... ať se kluk učí výměnný obchod.
Z vánoc mám holky trochu strach, kluci jsou čím dál náročnější :-(. Už mám něco nakoupíno, ale to hlavní ještě chybí :-(.
Odpovědět