11.12.2007 9:38:38 Zdení
Re: Pondělí
Tak jsem se dozvěděla, že se trochu zhoršila v čj, ani se nedivím. Ty vyjmenovaný slova a příbuzný, dost síla. Sama uč. říkala, že děti hlavně neznají jejich význam, některých slov. Hlavně, že se to učí už ve třetí třídě. Už samé jedničky nebudou :o(
Včera večer měla Ada 38, tak je doma. Už teplotu nemá, ale bolí ji oči, něco na jí leze. A to mají do konce školního roku 5 akcí, dneska vystoupení v LŠU, čtvrtek kino, pátek výlet na betlémy do Prahy, besídku a vystoupení v domově důchodců.
Myslím, že ve všech městech jsou trhy stejné, v Praze akorát mega lidí. Už jsme tam nebyli tři roky a mám na další tři roky vystaráno. Svařák 2dl á 45 Kč a párek v rohlíku za 50 Kč mi vyrazil dech. O dvě ulice dál byl už jen za "30". Takže jsme si nic nekoupili, jen trdlo, je moc dobré a doma si udělali svařák za 35 Kč celý litr. Pro mě je to sprosté okrádání lidí, taky tam moc lidí se svařákem nechodilo a jídlo si taky nikdo moc nedával. Jsem ochotna na výletě pustit chlup, ale né za každou cenu. Děti měly pití z domova, no zkušenost, že bez pití na výlet nene.
Odpovědět