| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : srpen 1999

8.4.2004 13:49:19 Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02

Re: pro milovniky tiramisu

Ahojky holky,
v poslední dny absolutně nestíhám. Byli jsme pár dní jen o jednom PC a teď doháním foremní resty. Čeká mě ještě přiznání DPH, k tomu od příštího měsíce změna sazby..., uf, už aby to bylo za námi!

Janino, MOOOC díky za receptík, hned jsem si ho okopčila, koupím Amaretko a vrhnu se na něj :) Jen dotaz - do jak velké formy jsi to vykládala?

Ferdulko stěhovalko, tak jak bydlíte? Tak jsi si spláchla velikonoční úklid hnedle dvakrát, co? :)

Pavlí, jak jste na tom s uspáváním? Pokročili jste? Já teda ani jednu z holek nikdy neuspávala, prostě jen položit, pohladit a jít. Teď, když už je i Terka větší a spí s baru v pokojíčku, tak se večer čte tak 10 min pohádka, ale pak hned zhasnout a spát :)

Držím palce, aby ta mandle 20.4. už konečně dopadla a všem se vám ulevilo!

pa pa
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
pro milovniky tiramisu Janina&2 6.4.2004 20:13
*Re: pro milovniky tiramisu Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 8.4.2004 13:49
**Re: pro milovniky tiramisu Janina&2 13.4.2004 22:50

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.