5.1.2008 21:41:29 honey
Re: ... a šťastný Nový rok
Ahoj holky,
tak první dojmy jsou příznivé. Já si to tam totiž už vyzkoušela před vánoci, kdy mně tam pozvali po pohovoru, že abych si to jako zkusila, jestli mi ta práce bude vyhovovat. Byla jsem tam týden (a ještě mi za to zaplatili), tak ten největší nápor, kdo je kdo, do kterých dveří vlézt, a tak, se odehrál už minulý rok.
Mám pomalejší rozjezd, protože dost lidí bylo ještě na dovolené, a hlavně je to úplně něco jiného, než co jsem kdy dělala. Počítačové vybavení je lepší, než jsem měla v předchozím zaměstnaní, budova byla před 4 roky zrekonstruovaná, ale s citem, takže jsou tam třeba vchody od původních dvěří, fresky na zdech ...
Ale co mně těší opravdu moc, tak to je fakt, že je tam jen pár žen = hodně místa na záchodech :) Nesmějte se, zatím jsem vždy pracovala v převážně ženském kolektivu, a v poslední práci na 10 žen připadaly jen 2 záchody. Mně to pořád fascinuje, že nemusím čekat před dveřma :)) A perlička - z okna záchodu vidím do parlamentu, přímo do poslaneckého klubu ČSSD.
Se svou skoro 40tkou patřím mezi nejmladší zaměstnance, to už jsem dlouho nezažila :) Všichni vypadají v pohodě, není tam takový stres, což je pochopitelné, je to nezisková organize a akademické prostředí. Myslím, že si na to ráda zvyknu :)
Adélce už taky roste první dospělácká stolička. A logopedii jsem už zavrhla, ta naše měla ordinační hodiny jen do 16.00, což jsem nestíhala, a furt chtěla procvičovat jen "c". Nepopírám, že na začátku nám pomohla, ale pak mi to už připadalo kontraproduktivní. Adélce se také nechce doma moc cvičit, ale občas jí donutím.
Taky máme zápis 6. a 7. února, a příští týden bude na naší školce beseda s ředitelkou školy, kam chceme Adélku přihlásit, tak se tam půjdu podívat.
A děkuji vám, že jste na mně myslely a držely mi palce.
Odpovědět