11.1.2008 7:40:26 sabča
Re: Ahojky
Já mám dva kluky - staršího 3 roky a mladšího rok a tři měsíce.
Markéto do Okříšek jdeme možná v sobotu na ples. Lístky sice máme, ale zatím nevím, jestli se mi podaří předtím uspat děti a jak to bude vlastně s hlídáním. Ale docela bych šla. Člověk je pořád jen doma. No občas si sice zajdem na pizu, ale už dlouho jsme se nebyli nikde pobavit.
Jitulajdo, tak ať se dort povede. Já mám z pečení dortu trošku strach, aby se mi to nesrazilo a aby to bylo dobrý. Tak se radši do toho moc nepouštím. Kromě toho na zdobení moc nemám buňky. Asi mi to taky trošku uteklo, a le jak máš ty starý děti?
Markétko - tři měsíce, to je ještě malinkej brouček, to máš fajn. Počkej, až ti bude všude běhat a budeš ho všude honit. Petřík je teď hroznej. Už si dokáže vylézt na židli, aniž by si k ní dával židličku a teď si oblíbil, že si vždycky vyleze až na velký stůl, tam se usadí a všechno shazuje. Vůbec ho to nemůžu odnaučit. Prostě, co si vezme do hlavičky, to udělá. Je to pěkný vzteklounek. A když mu phrozím, tak si z toho vůbec ic nedělá, naopak zasměje se a udělá to ještě raději. A s tím starším se náramně doplňují, no vůbec se s něma nenudím.
Holky, jak jste se rozhodly s mateřskou? No ty máš Markétko vlastně ještě čas, že?
Odpovědět