14.4.2004 20:16:04 Irena+2
Re: Ahoj
Jano,
tak me se zatim ty dva nepodarilo zahnat do postele ani nahodou.. maji nahore Hvezdne valky.. ano spravne tusis, ma v tom prsty Misa.
Ona je takova vdecna opicka, on si s ni muze delat skoro vsechno :(((
O bordelu v pokoji a naproste ignoraci me malickosti mi povidej.... totalni hluchota, slepota, 100% debilita..
Vcera jsem myslela ze ji s tim oblecenim prerazim vejpul - bundu drbla na rukavu po celem obvodu :((( ted se jen modlim, aby se neochladilo, protoze by nemela v cem chodit a nic ji ted ani koupit nechci a vetsi velikost na podzim (uz mam nakoupeno z burzy do foroty) se mi ji davat take nechde.
No a svetloucce fialove kalhoty dokazala promenit v cerno-sedive - ta barva na strisce mirne poustela.... jo, jo, kdyz ona musi chodit za damu :((( Me hadry nikdy nebraly a proto v tomhle ohledu nemam absolutne zadne pochopeni.. pro me je dulezite, aby to bylo ciste, cele a prakticke...
Ja uz se take tesim na jahody - za dva mesice a kousicek budou :))) - u nas je to tradice, ze na slunovrat jsou jahody (mistni) a nove brambory... a na slunovrat jsme uz z Prahy zpatky :))
Odpovědět