20.3.2008 7:42:45 Růžovka horská
Re: škola
Moc zdravíme,
nestíhám moc nakukovat, termín por. je na krku, do teď jsme se drželi, aby nebyl předčasně, tak krizi jsme chválabohu zažehnali. Jen jsem tu zahlédla téma školky, tak jen přidám naši čerstvou zkušenost:
Štěpánka jsme měli do školky přihlášeného na pořadníku více než 2 roky. Nyní je v ní nová ředitelka, nové požadavky, pořadníky vyhodili a už neplatí a děti musí k zápisu (myslím, že byl tento týden). Nám ovšem řekli ať k němu vůbec nechodíme, že to nemá smysl, protože Štěpánkovi budou tři roky až 7.10. a do školky přijmou jen děti které dovrší tři roky do 31.8., takže jsme pro ně o měsíc a týden mladší a máme smůlu. Prý si můžu po zápisech zavolat jestli nějaké místo zbylo, ale že si dopředu myslí, že nemáme šanci.. Chtěla jsem ho tam dávat jen na nějaký ten den v týdnu kvůli plavání miminek a troše času na práci, protože začnu pracovat z domova, ale smůla..můžu být oficiálně pracující matka, ale dítě je o měsíc mladší tak nemá na školku nárok. Nějak si neumím představit co bych dělala, kdybych teď nebyla těhotná a musela jsem už v říjnu nastoupit do práce, kam bych ho dala, když na školku je podle nich "mlaďas"?...
Tak asi tak..to jen naše čerstvá zkušenost se školkou...
Odpovědět