Pozdrav
Ahojte všichni. Opravdu nejhorší je když jsou nemocné děti, na ty je nejstrašnější pohled. Jaholko, na Zahradní bydlí i rodina Horečkova a Kubešova - je to můj bratranec. Mají dvě holčičky, Lucku a Adélku, nevím jestli je znáš, bydlí hned na kraji. Když by ses někdy nudila, můžeme jít na procházku spolu, s Tominkem chodím každý den, tak kdyby se Ti chtělo, budeme rádi
, počkali bychom Tě někde ve městě. Jiřinko, školy dělám dvě, tu jednu teď končím, proto píši diplomku - jezdím do Vyškova na Veřejně správní akademii a na druhé jsem v Olomouci na Peďáku, na fakultě. Tam končím za 4. roky. S dětmi mi hodně pomáhá manžel který je s nimi když jsem ve škole, nebo se před zkouškama učím. K tomu ještě hlídám doma děti maminek kterým nevzali jejich ratolesti do školky, mám zatím dvě. Takže mám jako-by děti čtyři. Ve středu jdu s Eliškou na logopedii, tak jsem zvědavá jaký udělala pokrok. Zítra jdeme na kontrolu na středisko, máme již 4.balení antibiotik, nemůže se z toho pořád dostat, už měsíc není ve školce
. Tominkovi vylezl minulý týden první zoubek, to bylo radosti. Ještě kojíme, takže to pěkně bolí když se zakousne. Tak se holky držte, ať už je teplo a plno sluníčka všude, hned bude lépe
.
Odpovědět