| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2002

20.5.2008 9:04:33 kaMyš

já jsem jinde ;)

Ahoj holky,
tady je tak mrtvo, že se realizuju na jiných diskusích. Stručně u nás: V1 půjde do školy taky až za rok, je poměrně mrňavej, na některý věci šikovnej, ale sociálně si myslím, že by na školu stejně neměl - a pro mě to bude o rok klidu víc ;) V2 půjde příští rok do školky, jsem na to zvědavá, snad nebude furt nemocnej. Začali jsme s ním s logopedií, to bude běh na dlouhou trať (a to u V1 jsme se zcela obešli bez logo). Taky se mu konečně jakž-takž daří být bez plíny na noc (je mu 3,5 roku). V3 je miláček, tomu je 16 měsíců, ale pořád ho beru jako miminko ;) to je asi trochu úděl benjamínků ~j~ On toho ani moc nenakecá, na hlavě pár chlupů, výšku podměrečnou ;)

Já se snažím dodělat VŠ (začala jsem dva roky před narozením V1), chybí mi už jen písemná práce (30 stran), diplomka a státnice - snad se k nim dohrabu na přelomu ledna / února. Od září, když budou dva ze tří ve školce, bych chtěla aspoň na čtvrtinový úvazek pracovat, už jsem 6 let doma a šibe mi. V3 pohlídá manžel nebo moje mamka. Tož tak od nás.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
já jsem jinde ;) kaMyš 20.5.2008 9:4
*Re: já jsem jinde ;) kralevic 20.5.2008 11:46

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.