| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2002

27.5.2008 12:58:45 Hanka+T+H+M

Ahojte všechny!

Teda vy jste se konečně rozkecaly!!! :-)
Jančo!Ještě si pamatuju,jak jsi tu nedávno byla s ikonkou,že jsi těhotná a jak se tak dívám,malá už bude mít 2 roky.To fakt hrozně moc letí!!!
My jsme byli minulý týden konečně na výsledky všech testů z endokrinologie a naštěstí je Tom v pořádku.Je sice maličky,pod spodní hranicí,ale vyloučily se všechny "špatné věci" a doktor nám potvrdil to,v co jsme dopufali.Malý má jen opožděný růst.Podle kalendáře má 5 a půl roků,ale podle rtg zjistili,že je jeho biologický věk 3 a půl.Takže bude malý,ale dožene to.Jiní porostou třeba do 18. let,ale on do 20. a v dospělosti by měl mít normální velikost.Teď mi ještě dělá problémy jeho váha,ale snad se taky brzo srovná.
Jinak se s Tomáškem musím pochlubit-předevčírem si přečetl sám první knížku a dokonce už i bráškovi večer četl pohádku.Jen mám strach,aby se za rok ve škole nenudil,když už teď ovládá čtení,počítat umí i do 1000. a pořád vyzvídá,pročítá encyklopedie,..Ale když ho to zajímá a my ho do ničeho nenutíme,tak snad je to v pořádku.
Kamyš!Ty tvoje očíslované V mě taky hezky rozesmálo :-) A jak se děti snášejí?Jsou kamarádi nebo se i sem tam pohádají nebo poperou?
Ire!Tak s tou prací ti jen tiše závidím.Ale samozřejmě v dobrém!
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Ahojte všechny! Hanka+T+H+M 27.5.2008 12:58
*Re: Ahojte všechny! kralevic 27.5.2008 14:21
**Re: Ahojte všechny! Leli & Mareček 9/02 & Ondřej 27.5.2008 15:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.