| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Africe

23.6.2008 17:18:43 Nelie

Re: Nigerie

Zila jsem v Namibii (a souhlas s Angelinou Jolie - je to krasna zeme) a nekolikrat v Jar - naposledy pred 4 lety. Na dovolenou - nadhera. Ale jsem moc a moc rada, ze uz tam neziji...Zivot ve strachu, za ostnatym dratem neni nijak prijemny. Elektrina vypina, voda vypina, jednat s uredniky chce obrovskou trpelivost a spoustu casu (to cesky urednik je zlata hvezda). Z mych kamaradu a z rodiny snad neni clovek, co by nebyl aspon jednou prepaden a okraden. Znamym vypalili farmu, rodina ztratila vse ale nastesti jsou zivi a utekli na Novy Zeland. Manzel je jihoafrican, ma v Kapskem Meste rodinu a odmita i jen zminku o dovolene (k velke litosti nasi dcery, ktera si zivot v Jar zamilovala a moc by chtela zpatky.) Obrovske pozitivum zivota v jizni Africe - sluzky. Po tom se mi moc a moc styska, v zadne jine zemi si sluzku dovolit nemuzu.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Nigerie namana 23.6.2008 13:1
*Re: Nigerie Nelie 23.6.2008 17:18
**Re: Nigerie ...neviditelná... 23.6.2008 18:6
***Re: Nigerie Nelie 24.6.2008 16:50
****Re: Nigerie ...neviditelná... 24.6.2008 18:50
*****Re: Nigerie Jitka A 24.6.2008 23:5
******Re: Nigerie ...neviditelná... 25.6.2008 7:51
******Re: Nigerie Nelie 28.6.2008 1:7

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.