| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

10.7.2008 12:31:32 Verča

Ahoj Aleno

jak jsem již zde psala, tak náš syn má to samé, co vaše princezna na čele a víčko, je to úplně stejné. Po porodu to bylo hodně výrazné a to asi až do pátého měsíce, kdy to hodně zesvětlalo, záleží také pokud se vzteká nebo je mu horko, tak je to tmavší. Jinak teď je mu rok a půl, má to stále, ale je to o hodně světlejší, někdy to už není vidět vůbec. Jinak doktoři mi řekli něco podobného, co tobě, ale co jsem se ptala u kožařky, tak ta mě přesvědčila, že to stoprocentně zmizí, ale trvá to třeba i 8 let, hlavně to na čele, tam je velká pravděpodobnost vymizení.. Jinak syn měl i ty otlačky od porodu takřka po celé hlavě, nejvíce vzadu na krku a tam to hodně vymizelo a má tendenci pořád světlat, navíc to zarostlo vlasy, takže to není vidět. Jinak o laseru přemýšlím do budoucna také, ale chci ještě počkat minimálně do třech let a uvidím. Také si myslím, že tohle není ten klasický hemangiom spíš oheň, naevus flammeus a ten by se dále rozrůstat neměl u hemangiomů je ten nárust velký během prvního roka a pak to ustupuje. Některé druhy ohně už nezmizí, ale to jsou prý ty na rukách, zádech apod. v obličeji, je šance veliká, takže přeji tvé holčičce, aby to bylo vše dobré, uvidíš, že do roka to hodně zesvětlá, také jsem z toho byla hodně nešťastná, ale teď už to moc neřeším, jelikož to není skoro vidět a jsou daleko horší vady a nemoce a navíc, když je tu ta možnost, že to zmizí a pokud ne, tak zkusíme taky laser. Pokud by jsi ten laser podstoupila, dej mi prosím vědět, jak jste dopadli, také přemýšlím o Asklepionu. Teď čekáme druhé a doufám, že to bude vše v pohodě a mimčo bude zdravé. Ahoj Verča
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
ahoj maminy Alena, Honzik, Pája a Alenka 10.7.2008 11:23
*Ahoj Aleno Verča 10.7.2008 12:31
**Re: Ahoj Aleno Alena, Honzik, Pája a Alenka 10.7.2008 13:27

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.