7.6.2004 8:46:58 Daniela
Babysense vs. Angelcare vs. Nanny
Milá Jano, nevím, kde jsi vzala, že Babysense se hodí jen do porodnice - je i na domácí použití. A právě to, že ho mají v porodnici, svědčí o jeho kvalitě. Já sama jsem pro svého Filípka zakoupila Babysense a jsem s ním víc než spokojená. Ale než jsem ho koupila, zjišťovala jsem si informace o všech přístrojích tohoto typu.
Sice jsem pro kvalitní české výrobky, ale Nanny má jen jednu desku, která opravdu nestačí. Sama jsem se o tom přesvědčila, když jsem u Babysense používala nejprve jednu a Filípek z ní v noci v postýlce odcestoval :-) Od té doby používám obě. A k Nanny můžeš koupit druhou desku za necelé dva tisíce, takže levnější cena je rázem pryč.
O Angelcare jsem se poprvé dověděla až na těchto stránkách, ani jsem od nikoho neslyšela, že by tento přístroj znal. Má pěkný design, ale je to v podstatě to samé jako Nanny - má dvě mrňavé desky, které odpovídají jedné desce Nanny :-) Navíc jsem zkoušela kliknout na prohlášení o shodě, o kterém tu sáhodlouze diskutují Martina a Radek a také se mi nezobrazí (stránku nelze najít).
O Babysense jsem slyšela, že se prodává v ČR cca 10 let a nevěřím tomu, že kdyby to byl nekvalitní výrobek, že by se na trhu udržel tak dlouho :-)
Odpovědět