Suroviny: | mražená játra • jakákoliv mražená zelenina • smetana na vaření • kari, sůl, pepř • 3 lžíce kečupu • 3 lžíce plnotučné hořčice • jíška na zahuštění • |
---|---|
Postup: | Játra dáme do hrnce podlejeme vodou a zasypeme zeleninou. Dusíme, dokud nezměkne i zelenina. Vody dávám víc, aby to v tom plavalo - kolik vody, tolik je potom omáčky. Přidám kari koření, hořčici, kečup, osolím a opepřím a zaliju smetanou. Jakmile začne smetana bublat, zahustím světlou jíškou knorr. Podávám s kroketama, rýží, hranolky, brambory, cokoliv a nebo jenom s chlebem |
Vložil: | kubykula81 Zlatíčka srpen 2009 |
Datum: | 26.2.2009 14:18:59 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.