Drůbeží maso
Moje recepty |Naposledy vložené
Výborné zpracování kuřecího masa s celerem. A dá se použít i na zbylé pečené či grilované kuřecí maso...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Jedna indická inspirace... Korma není název jídla, ale označuje „dušení“. Korma má být hustá, sametově jemná na chuti velmi bohatá. Recept pochází z Dillí, které je označováno za centrum mughalské kuchyně.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Rychlé a na talíři pěkně vypadající jídlo.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Velmi rychlé jídlo, využívám odřezky masa při bourání kuřat.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Vložil: X E N A
Může to být kuře nebo kuřecí kousky
Vložil: Bberi
Rychlovka, kterou ocení chlapi i děti, můj vlastní nápad.
Vložil: Rapiti
Mňamka podle chlapa.
Vložil: Správce 5. cenová