| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Sekaná s vločkama

Množství všeho je "přiměřeně" :-)
Je možné z toho udělat i karbanátky-pečeme též v troubě nebo tzv pštrosí vejce-Vejce na tvrdo obalíme masovou směsí a ve vyší vrstvě rozpáleného oleje osmahnem.
Suroviny:*500g mletého masa- vepřového(plec, kýta)+ kuřecí(prsa nejlíp) • *sůl, pepř, dále koření dle chuti nebo bylinky • *předem v mléce namočené vločky(měkké) • *cibulka • *nastrouhaný tvrdý sýr-podle chuti, možno i aromatický(niva) • *vejce
Postup:Maso, koření, vločky s mlékem, nadrobno pokrájená cibulka, naastrouhaný sýr a vejce dobře promícháme.Pokud bude hmota příliž měkká přidáme strouhanku.

Na plech dáme pečící papír a na něj vytvarovanou sekanou, můžeme jí naplnit-párkem, vejcema na tvrdo atd.

Pečem do upečení.

Vločky můžeme nahradit uvařenou rýží-množství volíme podle oka.

Jako příloha jsou u nás velmi oblíbené nasucho pečené brambory z trouby(plátky brambor poklademe rovnoměrně na plech, posilíma a pečeme-jsou rychle hotové- nafouknou se trochu
Vložil:

*Amálie P

Červencová miminka 2009
Datum:5.7.2009 15:28:56
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.