Suroviny: | 600g filrtovaného kapra • 200g celeru a mrkve • 100g pórku • 2vejce • 100g sýra cihly • olej na potření plechu • sezamová a lněná semínka • petrželka |
---|---|
Postup: | Filety z kapra osolíme, mrkev a celer nastrouháme a spříme horklou vodou. Do vychladlé zeleniny zamícháme vejce, nastr. sýr, naťku a troichu soli. Rybu naskládáme kůží ne pomaštěný plech, na každou porci dáme hromádku zeleniny a posypeme semínky. Pečeme při 200°C asi 10 minut. Zdobíme spařeným pórkem. (pórek a ni semínka tam být nemusí, i tak je to strašlivě dobrý) |
Vložil: | Naďa+T+E+P Červenec2010 |
Datum: | 30.10.2010 17:29:57 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.