Suroviny: | -½ kg krutiho nebo kuřecího masa, • -dve mensi cervene papriky, • -houby (vlastni nasbirane, nebo kupovane zampiony) • -1 vetsi, nebo 2 mensi cibulky, • -cely porek |
---|---|
Postup: | Nejdriv orestujeme zampiony nebo houby „na sucho bez oleje (mame-li mrazene, nejdriv rozmrazime, aby se z nich odparila ta voda)Na to teprve pridame cibulku a az tato zezlatne, prihodime nakrajenou cervenou papriku a nakrajeny porek (cely)Nakonec teprve masoDochutime soli, peprem, nebo podravkouKdyž je maso propecene, a mekke, podavame s brkasi nebo jen tak s chlebem :))) |
Vložil: | Správce 5. cenová Pátá cenová |
Datum: | 23.6.2011 11:51:52 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.