| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hovězí v celeru

Suroviny:hovězí maso, sůl, celer, cibule, mletý kmín, paprika, česnek, bobkový list, celý pepř+nové koření, smetana+hl. mouka, kapka octa.
Postup:Velkou cibuli nebo dvě menší pokrájet a spolu s celerem podusit, přidat osolené maso, kmín, papriku a v čajovém sítku koření s česnekem. Dusit doměkka, maso vyjmout, omáčku buď přecedit nebo rozmixovat a zahustit smetanou se lžící mouky, přidat kapku octa, dochutit solí, pokud je třeba, přidat zpátky maso.

My měli s brkaší, ale 100% to půjde i s knedlíky.
Vložil:

*remus

Tajný deník US :D :D :D
Datum:24.2.2012 18:46:03
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.