• |
1.10.2004 18:08:05
Vážená paní, tak přesně tohle se děje i nám. Honzík (7)má tutéž větu jako váš syn, ještě je dysgrafik a jeho učitelka má prý specializaci na tyto "problémové" děti. Přes výslovné doporučení, že má mít menší zátěž v hodině, časově omezenou a nemá psát diktáty, paní učitelka prohlásila, že ve zprávě z "PPP" není nic jiného, než mají ostatní děti a Honzík žádné úlevy nemá. Do školy chodit nechce, učitelku už nemá rád, v hodinách zlobí, a stěžuje si na bolesti hlavy.Mám chuť pár článků z této poradny vytisknout a poslat jí je, ale to bych mu moc nepomohla. Otázkou není, co s Našimi "problémovými" dětmi, ale co s hloupými učitelkami!? Změna školy může, ale také nemusí být řešení, protože se totéž může, ale také nemusí opakovat. A uprostřed toho všeho stojí malé dítě, které nic nechápe, a bojí se, že je"špatné".
|
• |
10.4.2002 16:13:47
Dobrý den,
na základě dotazu z 8. 11. 2000 se ptám i já a LMD, a to přímo na dyskalkulii. Zajímají mě veškeré informace, které mi můžete poskytnout, popř. internetové stránky. Předem děkuji Simonidesová |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.