| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 375 [Dalších 265 >>]
12.7.2006 8:25:30
Krasny den vam preji,
v prve rade musim ujistit Barcu,ze toho pul kila muze byt jenom voda.Delala jsem na sobe pokus.Mela jsem zizen(neni divu v tom horku) a zvazila jsem se pred napitim a po napiti nebudete mozna tomu verit,ale opravdu to udelalo presne 0,5Kg.Takze neves hlavu,uvidis,ze bude lepe.Jinak s tim pohybem je fakt,ze clovek je rad,ze se hybe,natoz chodit nekde cvicit,ale musim priznat,ze jsem se v pondeli prinutila do toho cviceni dojit a ani nevite,jaky jsem pak mela dobry pocit na dusi :) Sice jsem byla mokra jako vodnik,ale s usmevem od ucha k uchu :) Takze pohybu zdar a vuli dvojnasob.Pa a pekny zbytek dne :) Andy

P.S: taky mam digitalni vahu,co ukazuje tuk a vubec se ti Hani nedivim ze to byl ulek,dokonce me nez jsem zhubla,to tuk neukazovalo a psalo to error F coz je fast a mela jsem tohu tuku tolik,ze uz to nezmerilo,ale ted uz 3 mesice meri :)
11.7.2006 14:06:13
Ahoj holky,
tak jsem se dnes ráno opět zvážila a musím zkonstatovat neúspěch:-(, mám zpátky 75 kilo, t.j.o půl kila více, něž minulý týden-dost depka. Snažím se teď trochu víc se hlídat a dneska se chystám večer na kolo nebo bruslit. Zítra jdu lézt na umělou stěnu, tak uvidíme. Mně přes léto dělá naopak pohyb měnší problém, protože na něj mám více času, zatímco v zimě se hýbu mnohem míň. Ale u mě je klíčové, abych večer, když přijdu domů už jedla málo nebo vůbec, pak jde váha dolů lépe, což se mi teď právě nedařilo. Moc mě povzbudil Hančin příspěvek, kde píše o tom, jak je hlavní dát si na co mám chuť, ale jen v malém množství. Uvidím, budu to zkoušet. Všem držím palečky do dalšího boje.
Bára
Hana
  • 
11.7.2006 12:10:23
Ahoj děvčata,
copak to tady vidím? Toho pesimismu tady....my se tady nemáme utápět, ale povzbuzovat!!!! Tak doufám, že se polepšíte :)))))
Někdy to prostě nejde tak jak by jsme chtěli. A je fakt, že shodit naráz spoustu kilo se nevyplácí. Už 2x jsem to zažila a vážně už ne.
Já mám za minulý týden kilčo dole, takže už jsem na 89,2 kg.
K narozeninám jsem dostala novou váhu, která měří tuk a vodu v těle...a ukazuje o kilo víc než má stará váha. Takže nevím, jestli mě tenhle dárek až tak moc potěšil, ale nějak jsem to už vstřebala a říkám si, že kvůli kilu sem nebo tam se nebudu vzrušovat. Zato ty procenta tuku co mě to ukazuje mě dost děsí.
Ale co, ve čtvrtek jsem si dala jahodové knedlíky s mákem, ve středu mě přítel pozval na večeři, a v pátek jsme dojídali ovocné knedle. Takže nemůžu říct, že bych dodržovala nějakou dietu. Ale dala jsem si vše na co jsem měla chuť. Fakt je, že knedlík jsem si dala jeden a za chvíli třeba druhý...takže nepřemýšlejte nad tím, co můžete a co ne...můžeme všechno, ale s mírou. Já vím, jak je to těžký dát si jen kousek, ale věřte, že tělu to stačí...zbytek je už jen naše rozmlsanost. A jakmile vyhrajete nad tímhle, tak jste jasný vítěz. Byla jsem si koupit kalhoty, a když jsem zjistila, že se vlezu do o 2 čísla menší velikosti, tak ten pocit je nepopsatelný!
Neboj Jani, já se teď taky nehýbu, 10-12 hodin sedím v práci u PC a domů dojdu totálně vyždímaná ( psychicky) ale v bytě mám 30% takže na rotoped se jen usměju a projdu kolem. V zimě aspoň chodím plavat a teď ani to ne...nějak zatím taky nemám odvahu odhalit se u nás na koupališti. Takže stačí 20 minut večerní procházka a účinek v tom teple celkem pozitivní.
A vítám všechny nováčky!!!
pa pa Hana
Jana
  • 
10.7.2006 16:50:28
Ahoj děvčata.No já ji myslím že snad přibírám nemám odvahu ani vstoupit na váhu.To léto je pro mě dost náročné nikdy nehubnu protože se méně hýbu ach jo.jana
10.7.2006 8:20:23
Ahoj devcate,
v prve rade taky vitam nove prichozi :) A ostatni chvalim,protoze verim,ze jste se uzasne drzeli a co ja? no bylo to dost stridave oblacno,ale jsem stale na vaze 84 Kg takze jsem se zastavila,ale aspon nejdu nahoru.Jinak se pracovne stykam s panem,ktery vazil 128Kg a predstavte si ze uz je na rovne stovce a musim rict,ze jsem ho nepokryte obdivovala a kapku zavidela.Pomohla mu nejaka dietolozka a dost uvazuju,ze bych ji zkusila navstivit.Jedna se o to,ze vstupni poplatek je 1000,- Kc a ona vam pak 2 mesice dela jidelnicky a dohlizi na vas.Nevim nevim,on to zvladl,ale nejsem si jiste,ze bych to zvladla i ja,protoze jidelnicek,byl dost drasticky.Ted uz vam preji krasny tyden a skvely start. Andy
Lenka Lípa
  • 
7.7.2006 13:33:53
ahoj pro všechny, děkuji ještě jednou za uvítání.O STOBU napíšu až asi ve středu to budu mít dostatek času,ted jsem u PC jen na minutku,také mám kilčo dole,tak to je-63,7kg-už jsem tuto váhu měla před 14dněma ale pak se má papula dost často otvírala...a váha šla nahoru.ted jsem zase v pohodě a vrátila jsem se na váhu předtím.Tak zatím mé nové kamarádky ahoj A V TÝDNU SE OZVU.
7.7.2006 12:21:09
Ahoj!
Tak já se ozývám až dnes - byla jsem na dovolené. Vážila jsem se naposledy minulou sobotu, to jsem měla 74,5 kg - tj. půl kila dole. Ale teď po dovolené nevím nevím...moc jsem se nekrotila. Na mě v podstatě nejvíce zabírá jíst hodně často a po malých porcích, mám pomalý metabolismus a takhle se mi podařilo ho trochu zrychlit. O dovolené - byli jsme na chalupě - jsem to ale nezvládala, jedla jsem méně často, zato větší porce :-(. Vítám Lenku a Aničku - to je skvělé, že se rozrůstáme. To jsem si zatím nepřipustila, že se budu muset kontrolovat celý život... člověk si dá dort a hned přibere 1 kg- to je drsný:-(, nevím nevím, jak to budu zvládat.
Mějte se krásně
Bára
Anna 3 dospívající děti
  • 
7.7.2006 9:00:49
Zdravím všechny hubnoucí. Hlásím se do Vašich řad. Je mi 39 let a posledních 12 let stále jen hubnu a přibírám, až jsem se dostala na neuvěřitelných 96 kg. Dostala se mi do rukou dieta Mudr. Rajka Dolečka a tak jsem se do toho pustila, samozdřejmě v pondělí 3.7. Dnes 7.7. mám 92 kg a pokračuji dál. Chci to konečně dokázat a to navždy. Budu Vás nadále informovat a doufám, že mi i tahle komunikace s Vámi pomůže. Všem držím palečky.
Hana
  • 
5.7.2006 13:50:37
Ahojky,
teda tento týden jsem měla fofr, všichni dovolenou jen já v práci, takže jsem ani neměla čas napsat...a to dneska taky sedím v práci úplně sama, ale zítra a v pátek mám dovču, takže v pátek taky nenahlásím úspěchy/neúspěchy, až v pondělí!!!
Tento víkend jsem to celkem zvládla, horší to bude dnes...oslavu narozenin jsem odložila až na dnešek, takže mám takový pocit, že večer se přecpu vším možným. Ale co, člověk má narozeniny jednou za rok, tak se nebudu mučit a dívat na ostatní jak se cpou. Zkusím to nějak zvládnout a od každého jen něco zobnout.
Takže se držte, a užijte si svátky...a vítám nováčka!!!!
O STOBU se toho pořád píše ale celkem by mě zajímalo jak to funguje? Tak když budeš mít chuť tak nám o tom něco napiš...
pa pa Hana
jana
  • 
3.7.2006 16:44:05
Ahoj děvčata.Tak jak bylo přes víkend? U mě to docela šlo.Byl doma pouze syn tak jsem nemusela moc vyvařovat a půl kila jsem za víkend sundala.Mám ohromnou radost jen aby to šlo takto dál.Dnes jedu prohnat kolo někam dál počasí mi přeje a tady se krásně jezdí po rovince.Tak pa a pište.Jana
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 375 [Dalších 265 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.